Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van de website te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod op deze website en op websites van derden te verhogen. Indien je op akkoord klikt geef je hiervoor toestemming. Klik op instellingen om aan te geven welke cookies je accepteert.

Lees ons privacy statement of onze cookieverklaring voor meer informatie.

14-Apr-2023

Maak kennis met Tamara

Mijn naam is Tamara Coenraad. Ik ben 23 jaar en geboren en getogen in Rotterdam.
Ik ben sinds februari 2023 werkzaam bij Care4 Group in Barendrecht als administratief medewerker en wat ben ik in een fijn team terecht gekomen!

Hiervoor heb ik de opleiding Marketing, communicatie en evenementenorganisatie afgerond. Vervolgens ben ik bij verschillende bedrijven aan het werk gegaan. Ik ben een tijdje als medewerker frontoffice bij een evenementenorganisatie aan de slag gegaan, maar ik merkte al snel dat ik de zorgsector erg interessant vond. Hierdoor heb ik uiteindelijk besloten weer een opleiding te gaan volgen, maar dan nu als kraamverzorgende. Hier heb ik ruim 2 jaar met veel plezier gewerkt. Ik heb hier veel mogen leren en veel gezien. 

Na deze periode merkte ik dat de onregelmatige diensten mij niet gelukkig maakten en ben ik op zoek gegaan naar een functie waarbij ik mijn ervaring van beide opleidingen kon gaan toepassen. Zodoende ben ik hier bij de Care4 Group terecht gekomen. Ik ben blij dat ik een maatschappelijke bijdrage kan leveren door te werken in de zorgsector, maar dan nu als administratief medewerker. Omdat ik hier nog maar net zit, ben ik nog veel aan het ontdekken. Wat ik al wel kan vertellen is dat mijn werkdag er nooit hetzelfde uit ziet en dat er veel verschillende werkzaamheden zijn. 

Ik ben nu bijna 7 jaar samen met mijn vriend Dave en wij hebben vorig jaar ons eerste huis gekocht in de Hoeksche Waard. Wij hebben toen gelijk besloten om ons gezin uit te breiden met onze lieve labrador genaamd Lando. In mijn vrije tijd ben ik graag omringd door familie en vrienden en de weekenden zijn vaak gevuld met Feyenoord en F1. Verder zoek ik graag de gezelligheid op, maar je hoort mij ook niet klagen bij een avondje bankhangen. 

Het is dus heel goed mogelijk dat wanneer je contact opneemt met de Care4 Group, dat wij elkaar treffen en dan help ik je graag verder!