Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van de website te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod op deze website en op websites van derden te verhogen. Indien je op akkoord klikt geef je hiervoor toestemming. Klik op instellingen om aan te geven welke cookies je accepteert.

Lees ons privacy statement of onze cookieverklaring voor meer informatie.

17-Jul-2023

Maak kennis met: Stuart 

‘Er was en is echt ruimte voor het mogen maken van ‘ fouten’ en dit is een hele fijne leeromgeving.’

Mijn naam is Stuart en ik ben op dit moment 21 jaar jong. Ik woon nog voor een gedeelte bij mijn ouders in Numansdorp en het andere gedeelte bij mijn vriendin in Rotterdam. 

In mijn vrije tijd houd ik mij graag bezig met voetbal. Ik doe dit samen met mijn vrienden. Zoals we dat dan ook wel noemen: het vriendenteam. We kijken er iedere zaterdag weer naar uit om met elkaar te mogen voetballen en daarna een gezellig samenzijn. Naast voetballen zie je mij ook met regelmaat op de golfbaan met mijn vader. Dit is ook erg leuk en fijn om samen te kunnen doen! Ook ben ik drie tot vier keer per week in de sportschool te vinden. Hier kan ik mijn energie goed kwijt. Verder ben ik in de weekenden in de stad te vinden om gezellig uit te gaan met mijn vrienden. 

Naast al deze bezigheden ben ik bezig met het afronden van mijn studie MBO-rechten. Ik verwacht in september klaar te zijn. Mijn laatste jaar stage zit er inmiddels al op. Januari dit jaar ben ik als stagiair begonnen bij de Care4 Group. Tijdens deze fijne stage heb ik veel geleerd op het gebied van arbeidsrecht en uitzenden. Dit is heel passend en leerzaam als het gaat om mijn studie. Ik kon hier natuurlijk ook al wel wat theoretische kennis inzetten, maar in de praktijk leer je toch het meeste, is mijn bescheiden mening. Gedurende deze stage kwam ik eigenlijk direct in een heel fijn, warm en behulpzaam team, waardoor mijn leerproces goed ging en ik mij goed kon en vooral durfde te ontwikkelen. Dit kon namelijk binnen deze setting! Er was en is echt ruimte voor het mogen maken van ‘ fouten’ en dit is een hele fijne leeromgeving. Daarnaast veel vrijheid. 

Het leuke is dan ook om te vertellen dat dit gevoel al snel wederzijds was, want in maart kreeg ik al direct een contract aangeboden voor na mijn stage! Dit gaf echt een gevoel van waardering en vertrouwen waar ik blij en dankbaar voor ben. Inmiddels werk ik dan sinds half juni 36 uur per week als intercedent. Ik ga elke dag met plezier naar mijn werk en daar ben ik ontzettend blij mee! Mijn werkzaamheden zijn zo divers en daarom is ook elke dag weer anders. Zo kan je een hele dag heel druk zijn met adhoc diensten invullen, als dit lukt geeft dit een boost. Je weet dan dat de zorgvragers weer de zorg krijgen die zij verdienen. Daar staan wij als Care4 Group dan ook voor! De andere dag ben je weer bezig met veel vragen via de mail of per telefoon van zowel opdrachtgevers als van onze zorgprofessionals. 

 Ik kijk uit naar nog meer mooie momenten binnen de Care4 Group!