Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van de website te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod op deze website en op websites van derden te verhogen. Indien je op akkoord klikt geef je hiervoor toestemming. Klik op instellingen om aan te geven welke cookies je accepteert.

Lees ons privacy statement of onze cookieverklaring voor meer informatie.

01-Jul-2021

MAAK KENNIS MET: MARJAN

Van stagiaire intercedent naar teamleider.

Februari 2013, mijn stage bij de gemeentelijke kredietbank was achter de rug en ik mocht beginnen bij de Care4 Group als stagiaire intercedent, toen met twee collega’s en een teamleider. Ik had een ontzettend leuke tijd als stagiaire en de tijd vloog voorbij. 

In de zomer mocht ik blijven werken, super fijn! Na mijn 10 maanden stage en mijn diploma-uitreiking mocht ik blijven! Maar ik wou ook graag mijn werk aanhouden bij de gemeentelijke kredietbank. Op den duur kwam Stefanie Hurenkamp met een voorstel; ik mocht 24 uur per week op contract werken. Toen heb ik de beslissing gemaakt om te stoppen bij de kredietbank. Ik wou namelijk flexibel zijn voor ons rayon, want met een klein team is het wenselijk dat je elkaar kunt vervangen waar nodig. Dit deed ik met liefde, want passie voor mijn werk en collega’s was toen al sterk aanwezig.

Als intercedent heb ik ontzettend veel geleerd over de arbeidsmarkt, de zorg, plannen, organiseren en verbinden. Ik zag ons rayon groeien, maar ook mijzelf. Op den duur mocht ik de titel senior intercedent dragen. Vanuit daar ben ik gegroeid in de rol als team – coördinator, ik haal ontzettend veel plezier uit mijn werk zoals het team aansturen en zorgen dat zij goed hun werk kunnen doen, daarnaast heb ik in mijn rol als team – coördinator mijzelf kunnen ontplooien in vele aspecten van het vak.

Totdat ik verrast werd door onze directie: ‘een nieuw contract! Je mag verder als teamleider’. Ook al zat het er wel aan te komen en werkten we daarnaar toe, was het toch nog een hele verrassing.

Ik ben natuurlijk “maar begonnen als een stagiaire”, iemand die zich heel dienstbaar opstelde, en nu jaren later, ben ik gegroeid naar een volwaardig teamleider van een team van 4 medewerkers en stagiaires.

Ik heb ontzettend veel zin om samen te werken met onze andere teamleiders en collega’s om te gaan groeien en bloeien en vooral onze mooie missie niet uit het oog te verliezen: Samen Zorg Beter Maken.

Bedankjes:

Ik wil onze directie bedanken voor alle vertrouwen @Stefanie Hurenkamp en @Louisa Marinussen, ook onze vorige rayonmanager Janna mag ik niet vergeten, je hebt mij altijd al laten weten dat er meer in mijn mars zit behalve chocolade 😉.

Mijn team, door hun medewerking en vertrouwen heb ik mijzelf kunnen ontplooien naar een volwaardig teamleider.

But last but not least: @Karin Blanke, die nooit van mijn zijde is geweken, mij gesteund heeft door dik en dun, waar ik ontzettend veel van heb geleerd en bovenal! Mij ook privé heel veel heeft gegeven, een fijne collega en vriendin en dat gaat al jaren goed, wat een zegen! Dank je wel.

Marjan Dam - Dikkema

#samenzorgbetermaken #teamleider #zorg #carrière #stagiaire #teamcoordinator #intercedent #senior #care4group