Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van de website te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod op deze website en op websites van derden te verhogen. Indien je op akkoord klikt geef je hiervoor toestemming. Klik op instellingen om aan te geven welke cookies je accepteert.

Lees ons privacy statement of onze cookieverklaring voor meer informatie.

03-Jun-2022

Maak kennis met: Loes

Het was januari 2019 toen ik  voor een vacature administratief medewerker binnenstapte bij de Care4 Group,  zonder enige ervaring op gebied van administratie en een week na mijn zwangerschapsverlof. Waar ik dacht dat ik me zou voelen als een vis op het droge werd ik met open armen ontvangen, ik werd goed ingewerkt en ik had al heel snel mijn draai gevonden. Dit was de start van mijn avontuur. 

Toen er een vacature uitging voor intercedent heb ik daar direct intern op gesolliciteerd. Op de administratie had ik ,vanaf de achtergrond, al veel mee gekregen en ik wilde heel graag op de voorgrond mee werken.  Zo benoemde ik tijdens mijn sollicitatiegesprek: het voelt soms alsof ik tijdens een wedstrijd op de bank zit, terwijl ik heel graag in de basis wil staan. 

Op de kop af doe ik dit nu 1 jaar en ik vind het onwijs leuk. Ik prijs mezelf gelukkig dat ze in de “jonge moeder van 2019” iets gezien hebben want wat is de care4 group een fijne plek om te werken. Ik werk samen met een super fijn team, geen één dag is hetzelfde, er is heel veel ruimte voor ontwikkeling en ik mag ook nog een steentje bijdragen in de zorg, mooi toch?

Maar genoeg over werk want er is natuurlijk veel meer dan dat. 

Zover als mijn herinneringen gaan, woon ik in de Hoeksche Waard. Ondanks de mestgeur die eens in de zoveel tijd langskomt woon ik hier met heel veel plezier. Ik woon samen met vriendlief Jasper en ik ben moeder van Mees (2) en Lotte (6 maanden).

Ik ben een hobbyfotograaf. Dit doe ik HEEL VEEL, voor mijn gezin soms zelfs irritant veel. Maar dat is misschien maar goed ook. Deze hobby zorgt er namelijk voor dat ik niet elke week een nieuwe indeling van de woonkamer of een nieuwe kleur op de muur in de slaapkamer wil. Ik kan mijn creatieve onrust hier in kwijt.

Daarnaast ga ik heel graag op vakantie en pak ik met heel veel liefde zoveel mogelijk concerten en/of festivals mee. Ik kook heel graag (Lees ook: Eet heel graag.) en ik voel me altijd een echt gezelschapsdiertje, hoe meer zielen hoe meer vreugd. Ik denk dat ik daarom mijn werk ook zo leuk vindt. Altijd aanspraak en contact met leuke uitzendkrachten, ZZP’er en klanten. 

Loes Blok - Notenboom, Intercedent Rayon West/Zuid.