Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van de website te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod op deze website en op websites van derden te verhogen. Indien je op akkoord klikt geef je hiervoor toestemming. Klik op instellingen om aan te geven welke cookies je accepteert.

Lees ons privacy statement of onze cookieverklaring voor meer informatie.

01-Nov-2022

Maak kennis met: Lisa

Sinds maart 2021 werk ik bij de Care4 Group, terwijl ik dit typ besef ik me hoe snel de tijd voorbij vliegt! Voordat ik hier kwam werken heb ik een loopbaan gehad met betrekking tot International Hospitality Management. Toch begon het op een gegeven moment te knagen bij mij; waar zie ik mijn toekomst? Na lang denken en sparren ben ik er achter gekomen dat ik mijn werkgeluk kan vinden in de arbeidsbemiddeling. And here we are!

Ik besefte me goed dat ik nog geen ervaring had in deze mooie branche, op internet ging ik opzoek naar bedrijven die mijn interesse trokken, en zo kwam ik bij de Care4 Group uit. De organisatie trok me gelijk aan, maar er waren geen vacatures vrij als arbeidsbemiddelaar. Tóch besloot ik een gokje te wagen door gewoonweg te bellen. Bij grote toeval nam de toenmalige teamleider de telefoon op, en alsof het zo had moeten zijn kwam er binnenkort wél een vacature vrij. Agnes; als je dit leest, nogmaals ontzettend bedankt voor het vertrouwen die je in mij had! Ik ben de Care4 Group nog steeds elke dag dankbaar dat ze niet enkel naar mijn CV keken, maar ook naar de persoon áchter het CV.    

Nu bijna twee jaar verder kan ik zeggen dat ik goed op mijn plek zit. Als bemiddelaar van Rayon Oost ben ik elke dag in contact met zorginstellingen en zorgtoppers. Ik ben een typisch ‘mensen-mens’, vandaar dat het ook mijn streven is om de juiste match te maken waar mensen gelukkig van worden. Mijn werkdag is nooit het zelfde. De ene dag heb ik kennismaking gesprekken met verzorgenden of groepsleiders, en het andere moment drink je een bakje koffie met de planners van zorginstellingen. Een perfecte combinatie vind ik! Graag wil ik mijn lof uiten naar de zorginstellingen en zorgtoppers waar ik dagelijks contact mee heb. De contacten die ik heb maken mijn dag tot een geslaagde werkdag! Hierin wil ik ook zeker mijn collega’s in het zonnetje te zetten. Ook al zitten de kantoren verspreid door het land, we hebben nauwe contacten waarin we samen kunnen sparren, en ook veel kunnen lachen met elkaar. Dank jullie wel allemaal!

En verder, wie ben ik? Ik zou het omschrijven als een gezonde perfectionist met een Twentse nuchterheid. Ik hou van gezelligheid en een grapje op zijn tijd. Elke dag moet er gelachen worden, dat maakt de wereld zoveel vrolijker. Tegelijkertijd kan ik op het werk in mijn eigen ‘bubbel’ zitten waarin mijn serieuze kant het overneemt. Hard werken en doorpakken, heerlijk! In mijn vrije tijd ben ik te vinden bij vrienden en familie. Daarnaast heb ik een nieuwe hobby gevonden, want ja, daar had ik ineens tijd voor met kantoortijden! Zo heb ik een nieuwe passie voor fotografie ontwikkeld. Met name de beagle van mijn schoonouders staat vaak model. Zie je dus iemand in het bos met een beagle, en een camera in haar handen? Grote kans dat ik dat ben!