Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van de website te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod op deze website en op websites van derden te verhogen. Indien je op akkoord klikt geef je hiervoor toestemming. Klik op instellingen om aan te geven welke cookies je accepteert.

Lees ons privacy statement of onze cookieverklaring voor meer informatie.

15-Jun-2023

Maak kennis met Lidy

Sinds 11 april ben ik werkzaam binnen Care4 als intercedent. Dit houdt in dat ik in opdracht van een werkgever probeer de roosterverstoringen te verhelpen. Dit kan zowel kortdurend als langdurend zijn. Je probeert dan via de mail, app, telefoon of het plansysteem uitzendkrachten of zzp’ers te vinden die deze kunnen vervullen. 

Ik heb jaren aan de andere kant gewerkt; roosters maken, roosterverstoring intern of met eigen flexpoule proberen op te lossen. Wanneer dit niet lukte, zette ik de diensten extern uit. Zodoende leerde ik Care4Flex kennen.
Toen ik een advertentie de vacature zag als intercedent leek mij dit een leuke uitdaging, namelijk de andere kant leren kennen en ervaren hoe dit gaat. Na een super leuk gesprek, kreeg ik te horen dat zij de uitdaging met mij aan wilden gaan. Nu na 2 maanden ben ik nog dagelijks aan het leren en ik merk dat ik hier van geniet. En ik weet dat ik nog veel heb te leren, waar ik nu al naar uitkijk. Ik weet dat ik enorm leergierig ben en altijd zal blijven.Een paar leuke voorbeelden vanuit mijn visie:
- Gelijk je goed voelen binnen het team (zeer warm welkom).
- Alle ruimte krijgen om te leren en ook “fouten” te mogen maken en hiervan weer leren.
- Wanneer je een mail ontvangt of een telefoontje aanneemt en je overgoten wordt met complimenten door opdrachtgevers.
- Daar groei je als mens ook van, vandaar een foto die iets zegt over mij als persoon.

Ik kom uit de gehandicaptenzorg (handen aan het bed) en vanaf 1988 al roosters maken en alles rondom het rooster organiseren. Zijdelings ben ik via vrijwilligerswerk nog steeds betrokken bij de gehandicaptenzorg. Verder word ik heel erg blij van mooie edelstenen en mineralen en hun werking. Ik ben graag buiten bezig, werken in de tuin, fietsen, en sinds kort begonnen met eigen groente te verbouwen. Ik hoop nog een mooie en lange tijd te beleven binnen Care4 Zwolle zodat ik nog verder kan leren en groeien.