Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van de website te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod op deze website en op websites van derden te verhogen. Indien je op akkoord klikt geef je hiervoor toestemming. Klik op instellingen om aan te geven welke cookies je accepteert.

Lees ons privacy statement of onze cookieverklaring voor meer informatie.

03-Dec-2018

Internationale dag voor mensen met een beperking

Internationale dag voor mensen met een beperking

Als intercedent zit je veel op kantoor, achter de computer. Medewerkers inplannen, klanten te woord staan en nog vele andere zaken. Vanaf februari zit ik met veel plezier achter mijn bureautje de zaakjes te regelen. Tot ongeveer 1,5 maand geleden. Ik sprak veel uitzendkrachten en klanten over de ervaringen op de werkvloer. Zelf ben ik afgestudeerd in de zorg en het begon me toch weer te kriebelen.

Zorgen, dat is iets wat je niet verleerd. Ik zat met plezier 36 uur in de week achter mijn bureau, maar toch miste ik iets. Erover gesproken met collega’s en daar kwam het perfecte idee. Mijn 36 uur zijn verdeeld over 4 dagen in de week. Dat betekent dat ik elke week 3 vrije dagen in totaal heb en dus de tijd / ruimte om nog extra te gaan werken.

Mijn collega heeft mij ingeschreven als uitzendkracht binnen onze organisatie Care4 Group. Hierdoor kan ik mijzelf uitzenden binnen de gehandicaptenzorg. Zo ben ik actief op kantoor, maar ook op de werkvloer.

De eerste diensten voelde geweldig. Ik mag weer zorgen, zorgen voor mijn medemens. Met veel plezier werk ik een aantal diensten in de maand binnen de gehandicaptenzorg/ jeugdhulpverlening. Op deze manier blijf ik bekwaam in het vakgebied.

De combinatie tussen kantoor en de werkvloer sluit perfect aan bij mij. Ik kan de uitzendkrachten verdiepende informatie geven over de groepen waar ik zelf gewerkt heb. Ik weet waar een uitzendkracht terecht komt. Dit zorgt ervoor dat het lijntje tussen intercedent en uitzendkracht een stuk korter wordt en het begrip groter. En daarmee is uiteindelijk de bewoner / cliënt geholpen. Dat is waar we het voor doen!

Rosalie Spoolder – Spenkelink

Intercedent