Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van de website te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod op deze website en op websites van derden te verhogen. Indien je op akkoord klikt geef je hiervoor toestemming. Klik op instellingen om aan te geven welke cookies je accepteert.

Lees ons privacy statement of onze cookieverklaring voor meer informatie.

15-Sep-2022

In de schoenen van: Ingrid

Ik ben Ingrid Jager en ik ben sinds 1 April (geen grap 😉) werkzaam via Care4Nurses.

Ik ben nu een aantal jaren gastouder en dat doe ik 3 dagen per week. Op de dag dat ik geen opvang had, werkte ik in de schoonmaak. Tijdens corona heb ik gezien dat onze oudere medemens helpen, een enorm mooi en dankbaar beroep is. Daarom besloot ik dat het tijd werd om daar iets mee te doen!

Dan maak je een zo’n besluit en dan….

Toen ik op zoek ging naar wat ik kon betekenen kwam ik een bericht tegen waarin Care4Nurses op zoek was naar een Helpende zorg en welzijn in Hoogeveen en aangezien ik daar ook voor gediplomeerd ben en meerdere extra certificaten in bezit ben, heb ik op hun website een formulier ingevuld.

Na een telefonisch gesprek was al snel duidelijk dat er tussen Care4Nurses en mij een klik ontstond. Binnen de kortste keren was het papierwerk geregeld en kan ik zelf aangeven waar, wanneer en hoe lang ik wil werken.

Mijn eerste dienst was heel spannend maar het was superleuk.

Wat me echt goed heeft gedaan is dat er vanuit Care4Nurses de zorg voor mij is. De vragen hoe het is gegaan en hoe en wat ik belangrijk vind komen regelmatig terug. De combinatie van de zorg voor de kinderen maar ook de zorg voor ouderen is voor mij fantastisch. 

Ik ben zo blij dat ik met dit bedrijf mag samenwerken.

Dus…wil je iets gaan doen in de zorg?

Doe dan net als mij en neem contact op met Care4Nurses. 

Lieve groet, Ingrid van Ingricura Zorgverlening