Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van de website te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod op deze website en op websites van derden te verhogen. Indien je op akkoord klikt geef je hiervoor toestemming. Klik op instellingen om aan te geven welke cookies je accepteert.

Lees ons privacy statement of onze cookieverklaring voor meer informatie.

16-May-2022

In de schoenen van detachant verpleegkundige Dennis

Een baan met een bijzondere doelgroep en leuke collega’s, mede door de goede begeleiding van Care4Care!

Afgelopen maand namen we afscheid van onze detachant verpleegkundige Dennis. Omdat zijn inzet bij de opdrachtgever zo goed beviel, namen zij hem na een mooie werkperiode via Care4Care graag in dienst. Jammer dat Dennis bij ons weg gaat, maar een goede match dus! Daar zijn wij blij mee. Wij wensen hem het allerbeste voor de toekomst! Dennis laat in het kort weten hoe zijn periode bij ons er voor hem uit zag. 

‘Op 1 juli 2021 ben ik begonnen met het werken bij Dienst Justitiële inrichtingen via Care4Care. Via internet zocht ik naar een nieuwe werkplek en kwam toen bij een vacature van Care4Care uit. Ik ben aan het werk gegaan als detachant. Dit gaf mij stabiliteit en zekerheid, maar zeker ook uitdaging. Het werken via Care4Care heb ik als zeer prettig ervaren. Ik kreeg de gelegenheid om aan de werkplek te wennen, aan de hand van goed contact met mijn accountmanager Cissy. Zij was mijn aanspreekpunt voor alles en ik kon altijd bij haar terecht. Er werd mij gevraagd hoe ik het werk vond en er werd om de zoveel tijd een gesprek gevoerd over de voortgang, eventuele problemen en wat het vooruitzicht is. Na een periode van een half jaar ben ik in vaste dienst genomen door DJI. Een baan met een bijzondere doelgroep en leuke collega’s, mede door de goede begeleiding van Care4Care!’