Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van de website te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod op deze website en op websites van derden te verhogen. Indien je op akkoord klikt geef je hiervoor toestemming. Klik op instellingen om aan te geven welke cookies je accepteert.

Lees ons privacy statement of onze cookieverklaring voor meer informatie.

15-Aug-2022

In de schoenen van Bora

Mijn naam is Bora, 31 jaar oud en woon samen met mijn gezin in Zuidbroek. Sinds oktober 2021 ben ik werkzaam als Verzorgende IG voor de Care4 Group. Hiervoor heb ik bij een ander uitzendbureau gewerkt als Helpende. Toch wou ik wel heel graag verder leren en ben weer de studieboeken ingedoken en heb mijn diploma voor Verzorgende IG behaald. 

Direct na mijn diploma heb ik gekozen om bij een opdrachtgever in dienst te gaan. Toen mijn contract was afgelopen, ben ik als Flex-medewerker in dienst gekomen bij Care4 Group. Bij Care4 Group zit ik goed op mijn plek. Ze weten wat het beste bij mij past en houden daarnaast ook rekening met mijn gezinssituatie, woonplaats en vervoer. Tijdens mijn werk vind ik samenwerken heel fijn. De collega’s zijn altijd heel aardig en je leert elke keer weer van elkaar. Op mijn werk heb ik veel te maken met verschillende ziektebeelden en elke keer weer andere situaties. Door mijn ervaring en verschillende doelgroepen, voel ik mij zelfverzekerd op de werkvloer. 

In de toekomst zou ik mij heel graag verder willen ontwikkelen en willen kiezen voor de verpleegkundige opleiding.