Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van de website te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod op deze website en op websites van derden te verhogen. Indien je op akkoord klikt geef je hiervoor toestemming. Klik op instellingen om aan te geven welke cookies je accepteert.

Lees ons privacy statement of onze cookieverklaring voor meer informatie.

09-Oct-2019

Eindelijk is het zover, mijn verpleegkundige diploma is binnen!

Eindelijk is het zover, mijn verpleegkundige diploma is binnen!

Donderdag 19 september was het dan eindelijk zo ver. De hele zomervakantie over, nog moeten wachten op het officiële 'papiertje' en het speldje wat mij tot verpleegkundige maakt.

2,5 jaar geleden kwam ik werken bij Care4flex en mocht ik na de zomervakantie starten met de opleiding mbo verpleegkundige. Super spannend om weer naar school te gaan! Maar met mijn fijne begeleiders was het gewoon een heerlijkheid!

Ik krijg nu regelmatig de vraag of ik, nu ik mijn diploma heb, ga solliciteren. Nee hoor, absoluut niet! Ik heb het ontzettend naar mijn zin bij Care4flex. Korte lijntjes, fijn en persoonlijk contact maakt het dat ik dat niet nodig vind.

Ik kies voor care4flex, zoals zij dat voor mij deden!

Graag wil ik Esther, Karin (en Saskia, die niet meer in dienst is) ontzettend bedanken voor de begeleiding en steun die ze geboden hebben!

Chantal