Care4Care

Afdeling

Als kind wilde ik altijd al een Verpleegkundige in het ziekenhuis worden. Ook keek ik toen regelmatig naar ziekenhuis gerelateerde tv-programma’s. Naarmate ik ouder werd, ben ik mij gaan richten op de Verpleegkunde opleiding en heb ik erg leuke en leerzame stages gelopen. Waar ik erg blij van word, is als patiënten blij zijn met de zorg en dit ook soms uitspreken. In het ziekenhuis krijg je te maken met veel verpleegtechnische handelingen, ik hou van de uitdaging die het met zich meebrengt!

En alsnog ben ik er niet over uit, welke specialisatie mij het leukst lijkt…

Herken jij je in het bovenstaande? Dan willen wij je graag verder op weg helpen! 

Wat ga jij doen:

Als Verpleegkundige bij de Care4 Group, word je op basis van jouw beschikbaarheid flexibel ingezet op diverse afdelingen in het ziekenhuis. Weet jij bijvoorbeeld niet tot welke specialisatie jij je het meest geroepen voelt? Dan kun je op basis van flexibele inzet in top ziekenhuizen met verschillende moderne apparatuur kennis en ervaring opdoen! Daarnaast is een wat diepere kennismaking met een specialisme ook mogelijk door middel van detachering. 

Buiten de werkdruk om blijf jij hetgeen doen, waarvoor je voor dit vak hebt gekozen. Jij biedt de juiste ondersteuning en hulp waar nodig. Je draagt bij aan de mentale gemoedsrust van de patiënt, maar ook de naasten. 

Wat krijg jij ervoor terug:
 • inschaling volgens cao NVZ, FWG 45, Minimaal €2.066,00 en maximaal €2.960,00 per maand op basis van 36 uur per week
 • ervaring op doen in verschillende ziekenhuizen met verschillende moderne apparatuur
 • opleidingsmogelijkheden op maat
Afdeling

 “ Hoewel ik erg moest wennen aan het idee dat ik zorg thuis nodig had is het mij achteraf erg meegevallen. Het klikte zo goed met de vriendelijke en deskundige verzorgenden dat ik een band met ze heb opgebouwd. Achteraf kan ik alleen maar positief terug kijken op de zorg die ik heb ontvangen en daar ben ik heel dankbaar voor, aldus meneer Singh. “

Kan jij de zorg bieden vanuit je hart, zoals je die zelf zou willen ontvangen? Streef jij naar terugkoppelingen zoals het bovenstaande?

Wat ga jij doen:

Diverse ziektebeelden, aandacht en begrip tonen, samenwerken met de naastbetrokkenen, procedures opvolgen en er rekening mee houden dat meneer Singh nog op tijd uit bed gehaald moet worden. Blijf zorgvuldig en alert, ook met een hoge werkdruk in de thuiszorg.

Als Verzorgende IG ’er in de thuiszorg heb je een verantwoordelijke baan. Denk hierbij aan het signaleren van veranderingen in de (complexe) zorgsituaties, hoe handel je hierbij? Volgens de procedures moet jij zelfstandig een inschatting maken van de mogelijke gevolgen en risico’s en schakel je zo nodig een collega of andere disciplines in.

Door jouw heldere blik en positieve houding kan je in samenspraak met de zorgvrager de kwaliteit en regie van leven waarborgen. 

Wat krijg jij ervoor terug:
 • inschaling volgens cao VVT, FWG 35, Minimaal €1.846,98 en maximaal €2.540,87 per maand op basis van 36 uur per week
 • werken op flexibele basis, je bepaalt zelf wanneer, hoe lang en waar je werkt
 • ervaring met diverse doelgroepen binnen toporganisaties
 • opleidingsmogelijkheden op maat, de mogelijkheid om jezelf te leren kennen en verder te ontwikkelen
Afdeling

Selim is bijna klaar met zijn opleiding tot verzorgende IG maar weet nog niet goed wat hij daarna wil gaan doen. Hij wil graag een eigen huisje kopen, maar dan moet hij eerst wat geld verdienen. 

Loes is een jaar geleden gediplomeerd en is bij haar laatste stageplaats blijven werken. Er zijn in een jaar tijd veel wisselingen in het team geweest en ze heeft het gevoel dat haar ontwikkeling stil staat. Ze vindt haar werk als verzorgende nog steeds boeiend maar zou graag wat meer diepgang willen in haar vak. 

Rebecca werkt nu drie jaar bij Care4Care. Ze heeft een vast contract en auto van de zaak. Ze wordt gedetacheerd bij verschillende zorgorganisaties om daar tijdelijk te helpen. In de drie jaar bij Care4Care heeft Rebecca al veel gezien, geleerd en meegemaakt. De afwisseling en de vrijheid die het detacheren met zich meebrengt, vindt ze heerlijk! 

Wat ga jij doen:

Herken jij je in Selim, Loes of Rebecca? Dan is Care4Care de werkgever voor jou!

Je hebt een contract bij Care4Care, de leukste zorgdetacheerder van Nederland. Je werkt op projectbasis bij diverse klanten en kijkt zo in de keuken van allerlei zorgorganisaties. Per opdracht verschillen de aandachtsgebieden en jouw toegevoegde waarde. Care4Care ondersteunt je hierbij met ontwikkelmogelijkheden op het gebied van opleidingen en coaching. Samen kijken we wat het beste bij je past. 

Wat krijg jij ervoor terug:
 • Een dienstverband met vaste uren bij de leukste detacheerder van Nederland!
 • De mogelijkheid om je te verdiepen in je vak door het volgen van cursussen.
 • Ruime verlof opties, ook in de zomer.
 • Een schat aan ervaring en zelfkennis
 • Volledige reiskostenvergoeding óf lease opties
Afdeling

Bart is bijna klaar met zijn opleiding maar weet nog niet goed wat hij wil gaan doen. Hij fantaseert over een poosje backpacken in Nieuw Zeeland, maar dan moet hij eerst wat geld verdienen. 

Esra is een jaar geleden gediplomeerd en is bij haar laatste stageplaats blijven werken. Er zijn in een jaar tijd veel wisselingen in het team geweest en eigenlijk wil Esra wel eens weten hoe andere organisaties met personeel en beleid om gaan. 

Karin heeft nu drie jaar werkervaring. Ze houdt van de zorg en is gedreven om kwaliteit te leveren. Dat kan volgens Karin ook binnen de kaders die er zijn. Collega's op hun verantwoordelijkheid aanspreken en bevindingen bespreekbaar maken zonder oordeel, dat is aan haar toevertrouwd. Karin zou andere teams ook graag op deze manier willen ondersteunen. 

Wat ga jij doen:

Herken jij je in Bart, Esra of Karin? Dan is een baan bij Care4Care wat voor jou! Je hebt een contract bij Care4Care, de leukste zorgdetacheerder van Nederland. Je werkt op projectbasis bij diverse klanten en kijkt zo in de keuken van allerlei zorgorganisaties. Care4Care ondersteunt je hierbij met ontwikkelmogelijkheden op het gebied van opleidingen en coaching. 

Wat krijg jij ervoor terug:
 • Een dienstverband met vaste uren bij de leukste detacheerder van Nederland!
 • Ruime verlof opties, ook in de zomer.
 • De mogelijkheid om je diploma te internationaliseren.
 • De mogelijkheid om meerdere maanden verlof op te nemen, ook in de zomermaanden.  
 • De mogelijkheid om ervaring op te doen in het buitenland.  
 • Een schat aan ervaring en zelfkennis.
 • Volledige reiskostenvergoeding of leaseauto.
Afdeling

Mevrouw De Jong is 86 jaar. Door het ouder worden, zijn de dagelijkse dingen lastiger. Ze heeft hulp nodig bij het uit bed komen, de persoonlijke verzorging en het innemen van de medicatie. Met jouw ondersteuning vergeet mevrouw de Jong even dat ze hulpbehoevend is en kan ze met jouw hulp zelfstandig blijven wonen! 

Ben jij de Helpende + die mevrouw de Jong komt helpen? Lees dan vooral verder! 

Wat ga jij doen:

Je zorgt onder andere voor het wassen en aankleden van de cliënten en het klaarmaken van het ontbijt. Je ondersteunt mensen in de dagelijkse zorg die ze zelf niet meer kunnen uitvoeren. Daarnaast heb je een belangrijke signalerende functie. Jij ziet de cliënten/bewoners regelmatig en ziet wanneer het goed of juist minder gaat. In het team waarmee je werkt, kan je dit aangeven zodat er zo nodig actie op ondernomen wordt. 

 

Wat krijg jij ervoor terug:
 • De mogelijkheid om bij verschillende zorginstellingen te werken. Je kunt hierbij aangeven voor hoeveel uur je beschikbaar bent. In een persoonlijk gesprek bespreken we jouw mogelijkheden.
 • De mogelijkheid om voor een korte of langere periode werkervaring op te doen binnen verschillende zorginstellingen.
 • Ruime bijscholing- en opleidingsmogelijkheden. 
 • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals bedrijfsfitness. 
 • Misschien wel de leukste werkgever van Nederland!
 • Inschaling conform cao (€ 1750,37 – € 2350,13).
Afdeling

Paulien werkt al drieënhalf jaar met veel plezier in het revalidatiecentrum. Ze vindt het werk ontzettend leuk! De zorgvrager ondersteunen en weer terug naar huis te begeleiden in samenwerking met een multidisciplinair team. Dit alles vanuit een moderne, vernieuwde omgeving met alle faciliteiten. Paulien is nu ruim 6 maanden zwanger van haar eerste kindje. Ze gaat haar werk erg missen, maar ziet ook wel uit naar haar verlof. Met name het begeleiden van de ADL in de ochtend wordt nu toch wel zwaar. 

Ben jij de Verzorgende-IG die Paulien vervangt tijdens haar verlofperiode? 

Wat ga jij doen:

Een Verzorgende-IG in hart en nieren, dat ben jij! Wij zijn op zoek naar Verzorgenden die breed inzetbaar zijn. Wil jij werken in een revalidatiecentrum of in een verpleeghuis? Dat kan! Voor een vast aantal uur of op flexibele basis, er zijn eindeloos veel mogelijkheden. 

Wat krijg jij ervoor terug:
 • De mogelijkheid om voor een korte of langere periode werkervaring op te doen binnen verschillende zorginstellingen.
 • Ruime bijscholing- en opleidingsmogelijkheden. 
 • De mogelijkheid tot het rijden in een leaseauto. 
 • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals bedrijfsfitness. 
 • Misschien wel de leukste werkgever van Nederland!
 • Een vaste aanstelling met een vast salaris, inschaling conform cao (€ 1846,98 – € 2540,87).
Afdeling

Mevrouw Lukassen is aan het einde van haar leven. Je hebt nu, samen met je collega’s, al ruim 4 maanden voor haar gezorgd. Nu zie dat de laatste fase is aangebroken. Je hebt altijd een speciale band gehad met mevrouw Lukassen en het naderende afscheid, doet ook wat met jou. Hoe blijf jij jezelf in zo’n situatie en kun je toch professioneel blijven? Kan jij de steun zijn van mevrouw Lukassen en haar naaste familie? Dan ben ik op zoek naar jou! 

Wat ga jij doen:

Je gaat voor één of meerder zorginstellingen aan de slag in de regio van Haarlem of in de regio Alkmaar. Je gaat als Verpleegkundige de uitdaging aan om net dat beetje extra zorg te realiseren met de middelen die je beschikbaar hebt. Palliatieve zorg, psychogeriatrie, somatisch verblijf, GRZ! Jij weet in elke situatie wat er van je wordt verwacht. 

Wat krijg jij ervoor terug:
 • De mogelijkheid om voor een korte of langere periode werkervaring op te doen binnen verschillende zorginstellingen.
 • Ruime bijscholing- en opleidingsmogelijkheden. 
 • De mogelijkheid tot het rijden in een leaseauto. 
 • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals bedrijfsfitness. 
 • Misschien wel de leukst werkgever van Nederland!
 • Een vaste aanstelling met een vast salaris, inschaling conform cao (€ 1962,41 – € 3002,57). 
Afdeling

Anne van Rietkerk is 40 jaar jong. Door toenemende rugklachten heeft zij uiteindelijk de keus gemaakt om haar borsten te laten verkleinen. Ondanks de grote stap voelde zij zich direct op haar gemak bij de kliniek waar de operatie wordt uitgevoerd. Door de heldere uitleg van de verpleegkundige en rondleiding door de kliniek, heeft Anne vertrouwen in wat haar te wachten staat. 

Wij zijn op zoek naar een verpleegkundige die voor vervanging van zwangerschapsverlof de maanden april tot en met augustus 16 tot 24 uur uitstekende zorg kan leveren in deze kliniek. Voel jij je thuis in een klinische en toch persoonlijke setting? Reageer dan op deze vacature! 

Wat ga jij doen:

Binnen deze kleinschalige kliniek heeft de verpleegkundige een breed takenpakket en een grote verantwoordelijkheid. Je bent bij het gehele zorgtraject betrokken en hebt kennis van de diverse ingrepen. Je hebt de regie bij de opname, voorbereiding op de OK, de recovery en nazorg. 

Wat krijg jij ervoor terug:
 • Een passend salaris volgens CAO NVZ, inschaling op basis van ervaring
 • Verschillende contractopties bij de Care4 Group
Afdeling

Gerdien heeft nu ‘al’ ongeveer 4 maanden haar Verzorgende-IG diploma. Als jong gediplomeerd zorgprofessional heeft zij het erg naar zijn zin op de afdeling Psychogeriatrie waar zij op dit moment werkt. Ze heeft echter wel wat vragen! Hoe is het om te werken in de thuiszorg? Hoe zou ik het vinden om op een afdeling revalidatie te werken, of ligt de psychogeriatrie mij meer? Ben jij net als Gerdien aan het zoeken en heb je nog veel vragen over jouw ideale werkplek? Dan ben ik op zoek naar jou! 

Wat ga jij doen:

Als gedetacheerd Verzorgende-IG word je voor enkele maanden ingezet binnen de revalidatie- , gehandicapten-, ouderen-, of thuiszorg. In veel gevallen ondersteun jij een afdeling of team voor een aantal maanden ter vervanging van een zwangerschapsverlof, word je ingezet bij langdurige ziekte, of draai je mee met een nieuw project waar tijdelijk extra Verzorgenden nodig zijn. 

Wat krijg jij ervoor terug:
 • Een vaste aanstelling met een vast salaris conform cao (1906,92 – 2585,09) 
 • De mogelijkheid om voor een korte of langere periode werkervaring op te doen binnen verschillende zorginstellingen en sectoren.
 • Ruime bijscholing- en opleidingsmogelijkheden. 
 • De mogelijkheid tot het rijden in een leaseauto. 
 • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. 
Afdeling

Joost heeft nu ‘al’ ongeveer 8 maanden zijn Verpleegkunde diploma. Als jong gediplomeerd zorgprofessional heeft hij het erg naar zijn zin op de afdeling NAH waar hij op dit moment werkt. Hij heeft echter wel wat vragen! Hoe is het om te werken in de thuiszorg? Hoe zou ik het vinden om op een afdeling revalidatie te werken, of ligt de psychogeriatrie mij meer? Ben jij net als Joost aan het zoeken en heb je nog veel vragen over jouw ideale werkplek? Dan ben ik op zoek naar jou! 

Wat ga jij doen:

Als gedetacheerd Verpleegkundige word je voor enkele maanden ingezet binnen de revalidatie- , gehandicapten-, ouderen-, ziekenhuis- of thuiszorg. In veel gevallen ondersteun jij een afdeling of team voor een aantal maanden ter vervanging van een zwangerschapsverlof, word je ingezet bij langdurige ziekte, of draai je mee met een nieuw project waar tijdelijk extra Verpleegkundigen nodig zijn. 

Wat krijg jij ervoor terug:
 • Een vaste aanstelling met een vast salaris conform cao (2126,77 – 2809,93) 
 • De mogelijkheid om voor een korte of langere periode werkervaring op te doen binnen verschillende zorginstellingen en sectoren.
 • Ruime bijscholing- en opleidingsmogelijkheden. 
 • De mogelijkheid tot het rijden in een leaseauto. 
 • Opperbeste secundaire arbeidsvoorwaarden. 

Pages