Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van de website te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod op deze website en op websites van derden te verhogen. Indien je op akkoord klikt geef je hiervoor toestemming. Klik op instellingen om aan te geven welke cookies je accepteert.

Lees ons privacy statement of onze cookieverklaring voor meer informatie.

26-Sep-2018

Flexmedewerker van de maand augustus

Flexmedewerker van de maand augustus

Ook in deze drukke zomermaand is het harde werken door vele van onze flexmedewerkers niet onopgemerkt gebleven. Samen hebben we er voor gezorgd dat vele zorgvragers ook midden in de vakantieperiode de best mogelijke zorg hebben gekregen!

Voor de maand augustus heeft ieder rayon één van de flexmedewerkers benoemd tot flexmedewerker van de maand.

Regio Oost

Onlangs werd ik gebeld door Care4group met de mededeling dat jullie een verrassing voor mij hadden. Ik was verbaasd en vroeg wat dat dan wel mocht zijn. Het antwoord was,  dat ik was uitgekozen tot medewerkster van de maand. Ik vond dit zeer verrassend en was daar erg blij mee.

Ik vind dit werk plezierig  en beschouw dit dan ook als een teken van waardering. Ook werd mij gevraagd een kopje koffie te komen drinken om het bijbehorende cadeau in ontvangst te komen nemen. Dit heb ik gedaan en vond het erg gezellig om kennis te maken met jullie. Ik heb nu een beeld van diegenen  met wie ik regelmatig telefonisch contact heb. Dat contact heb ik ook altijd als prettig ervaren. Ik werk met  veel plezier voor Care4flex, mede door de leuke en altijd vrolijke dames aan de andere kant van de lijn. Ook vind ik het prettig  dat er zoveel mogelijk rekening wordt gehouden met mijn voorkeuren. Ik hoop dan ook dat ik nog geruime tijd voor jullie mag werken en dat we op deze voet verder mogen gaan. Nogmaals hartelijk  bedankt voor de prettige samenwerking en het leuke cadeautje dat ik mocht ontvangen.

Met vriendelijke groet,

Bertha Luth