Care4Flex

Afdeling

Voor een opdrachtgever in de gehandicaptenzorg omgeving Groningen, zijn wij op zoek naar een Verzorgende-IG. Als Verzorgende-IG ga jij je bezig houden met de ADL-assistentie, welke op afroep en aanwijzing zal plaats vinden, want de cliënt bepaalt wanneer hij/zij zorg nodig heeft. 

Wat ga jij doen:

ADL-assistentie gebeurt op aanwijzing van de cliënt. De assistent voert dus niet alleen uit wat de cliënt vraagt, maar ook op de manier waarop deze dat wil. De cliënt bepaalt zelf hoe hij leeft, in zijn eigen ritme, op zijn eigen manier, en dat 24 uur per dag. Via een alarm-intercomsysteem is de woning rechtstreeks verbonden met een hulppost (ADL-eenheid), van waaruit onze ADL-assistenten werken.

Wat krijg jij ervoor terug:
 • Het gaat om een project van enkele maanden waarbij je gemiddeld 12.5 uur per week gaat werken.
 • Hierbij gaat het veelal om korte diensten en is het dus handig wanneer je in de nabije omgeving van Groningen woont. 
Afdeling

Lieke zoekt een nieuwe collega! Binnen haar werkgebied in de regio Amersfoort levert zij zorg in een woon- zorg complex bij de cliënten thuis. In dit moderne complex is wonen en zorg gescheiden maar kunnen cliënten naast de geïndiceerde zorg, 24 uur per dag terugvallen op het zorgteam. Lieke werkt in een kleinschalig zelf organiserend team bestaande uit zorgverleners van verschillende niveaus. Ze heeft veel contact met haar collega’s en zorgt er voor dat alle betrokkenen op de hoogte zijn van de actuele situatie en het zorgplan van de cliënt waar zij verantwoordelijk voor is. Het belangrijkste van haar werk binnen de thuiszorg vindt Lieke het dagelijks contact met cliënten en hun netwerk. De doelgroep is divers en dat maakt het juist zo uitdagend, aldus Lieke. Haar cliënten hebben lichamelijke en/ of psychische beperkingen als gevolg van ouderdomsklachten en/of een chronische ziekte. Het bevorderen van gezondheid, herstel of het voorkomen van verergering zijn aandachtspunten waar Lieke erg alert op is. Het meest bijzondere van haar werk vindt Lieke het bieden van ondersteuning voor haar cliënten in het omgaan met lijden en pijn en in de laatste levensfase. Ze wil het verlenen van de zorg graag zo persoonlijk mogelijk maken. Ben jij ook betrokken en zie jij jezelf in het team van Lieke werken? Aarzel dan niet om te solliciteren! 

Wat ga jij doen:

In het team van Lieke ben je samen met je collega's verantwoordelijk voor het leveren van zorg in de vorm van ondersteuning bij ADL, verpleegtechnische handelingen en palliatieve- of terminale zorg. Samen met je team heb je de vrijheid om binnen de gestelde kaders, zorg op maat te leveren. Het werken in deze vorm van thuiszorg is erg afwisselend en uitdagend; elke cliënt heeft zijn eigen zorgvraag en wensen. Naast reguliere zorg (stomazorg, katheteriseren, injecteren, sondevoeding, wondzorg, etc.) kan het zo zijn dat er ziekenhuis verplaatste zorg geleverd moet worden. Doordat geen enkele zorgvraag hetzelfde is, blijf je jezelf ontwikkelen. Als zorgmedewerker in een zelf organiserend team heb je eigen inbreng op veel vlakken. Nachtdiensten hoef je in de thuiszorg niet te draaien, eventuele zorg in de nacht wordt door een bereikbaarheidsteam opgepakt. 

Wat krijg jij ervoor terug:
 • We bieden jou de unieke mogelijkheid om binnen het thuiszorgteam van Lieke te werken!
 • Het salaris is conform de cao VVT. De inschalig is afhankelijk van je opleiding, leeftijd en ervaring.
 • Daarnaast hebben wij aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals: een goede onregelmatigheidstoeslag, pensioen, diverse mogelijkheden tot scholing en reiskostenvergoeding. 
 • NB; is je diploma verouderd of wil je her-intreden? Neem dan ook contact met ons op voor de mogelijkheden.
Afdeling

Carolien is een 48 jarige dame die al sinds haar puberteit worstelt met een persoonlijkheidsstoornis en anorexia. Zij heeft diverse instanties in de GGZ van binnen en van buiten gezien. Carolien heeft met alle zorg en behandelingen inzicht gekregen in haar problematiek en heeft ook geconstateerd dat zij het allerbest functioneert wanneer zij continu omringd is door professionals die haar begeleiden. Carolien is één van de bewoners voor chronische psychiatrische verpleeghuiszorg. Zij voelt veilig in deze prachtige en bosrijke leef- en woonomgeving, waar zij 24 uur per dag kan terugvallen op intensieve zorg. 

Wat ga jij doen:

Als verpleegkundige op de afdeling chronische psychiatrie ben je allround inzetbaar en ben je eerste aanspreekpunt voor de bewoners. De leeftijd van de bewoners varieert, maar is overwegend 45 plus. Je draagt zorg voor de fysieke verzorging die nodig is, maar ook voor de begeleiding op het psychosociale vlak. Hiervoor is het belangrijk dat je snel en makkelijk contact kunt leggen met de patiënt en familie en vaardig bent in gespreksvoering. Je draagt samen met je collega’s bij aan een optimaal leefklimaat op deze afdeling. Voor deze functie zijn we op zoek naar een flexibele verpleegkundige die er elke dienst naar uit kijkt om deze unieke bewoners te mogen verzorgen en begeleiden. Je bent bereid om wisselende diensten in te vullen en onregelmatig te werken. 

Wat krijg jij ervoor terug:
 • Je krijgt een contract direct bij de afdeling Chronische Psychiatrische Verpleging (werving en selectie) voor gemiddeld 28 uur in de week en uitzicht op vast dienstverband bij goed functioneren
 • We betalen je volgens de cao VVT en schalen je in op ervaring
Afdeling

Mark van 28 jaar loopt al een tijdje met pijn in zijn knie, de Orthopeed heeft bepaald dat hij een kruisbandoperatie moet ondergaan. Jij legt hem uit wat hij kan verwachten van de operatie en de herstel tijd. Mark vindt het spannend, jij kunt hem geruststellen zonder de risico's te bagatelliseren. Wanneer hij uit de operatie komt, ben jij er met je collega's verantwoordelijk voor dat de wond goed verzorgd wordt en hij de juiste medicatie krijgt tegen de pijn. Naast de fysieke zorg, moet Mark leren wat hij wel en niet kan doen met zijn knie en het vertrouwen opbouwen dat hij weer letterlijk op eigen benen kan staan. In dit proces kun jij hem als geen ander motiveren en stimuleren waar nodig.

Wat ga jij doen:

Bij de opname op de afdeling Orthopedie, begeleid jij patiënten bij operaties aan de knie en heup. Patiënten worden voor een korte periode opgenomen, afhankelijk van de ingreep varieert dit van één dag tot een paar dagen. Als verpleegkundige op deze afdeling, draag je zorg voor de fysieke zorg die de patiënt nodig heeft, maar ook voor de begeleiding voor en na de operatie. Hierdoor is het belangrijk dat je snel en makkelijk contact kunt leggen met de patiënt en zijn familie, maar dat je ook vaardig bent in gespreksvoering. Er zijn korte lijnen met de andere betrokken zorgverleners, als verpleegkundige weet je hen te vinden wanneer je ziet dat het herstel moeizaam of met bijzonderheden verloopt. Ook voor de familieleden van de patiënt ben je eerste aanspreekpunt. Aan de patiënt en desgewenst de familie, geef je uitleg over de mogelijkheden voor nazorg.

Wat krijg jij ervoor terug:
 • Je krijgt een contract direct bij de afdeling Orthopedie (werving en selectie)  voor gemiddeld 32 uur met uitzicht op vast dienstverband bij goed functioneren
 • We betalen je volgens de cao NVZ en schalen in op je ervaring
Afdeling

Wanneer je om 8 uur je dag start, zit de wachtkamer al vol met vluchtelingen die asiel hebben aangevraagd en wachten op de medische intake als onderdeel van de asielprocedure. Jij hebt 12 mensen op je lijst staan voor deze intake. Je gaat als eerste met A. in gesprek. Volgens protocol vraag je verschillende zaken uit. Dit doe je via de tolkentelefoon, dus je moet zorgen dat je duidelijk bent in je vragen. Gelukkig zijn er weinig bijzonderheden zodat je snel de volgende asielzoeker in gesprek kunt. Hier zijn wel bijzonderheden. Je checkt je vragen en zorgt voor een verwijzing naar de arts. Aan het einde van de ochtend heb je 6 mensen gezien en heb je tijd om adviezen te schrijven voor deze mensen ten behoeve van de asielprocedure. De middag verloopt hectisch, je ziet de laatste 6 van je lijst, maar de IND heeft ook vragen waarvoor je hen moet doorverwijzen. Daarbij heb je nog administratie die je graag wilt afronden. Binnen deze hectiek kun jij je goed staande houden en prioriteiten stellen. Je hoort soms heftige verhalen tijdens de intake, jij kunt hierin aandacht voor de mens houden zonder het doel van het gesprek uit het oog te verliezen.

Ben jij de verpleegkundige die enthousiast wordt van bovenstaande werkdag?

 

Wat ga jij doen:

Als Verpleegkundige ga ja binnen het traject “Horen en beslissen” van de IND aan het werk. Jij neemt een intake af van de vluchteling die asiel aanvraagt, dat doe je in alle gevallen met behulp van een tolk. Daar komt ook bij kijken dat je een medische screening doet. Hierbij kan je denken aan het uitvoeren van klein lichamelijk onderzoek d.m.v. verpleegtechnische handelingen zoals het opmeten van de bloeddruk, het meten van de temperatuur etc. Je hebt te maken met mensen van allerlei achtergronden en leeftijden. Voor de intake staat een specifieke tijd, het is dus essentieel dat je het doel van de intake goed vast kunt houden en onder tijdsdruk kunt werken. Op basis van je afgenomen intake, schrijf je een advies ten behoeve van de asielprocedure. Hiervoor is een duidelijk protocol wat je volgt. Wanneer je bijzonderheden tegen komt, verwijs je de vluchteling door naar de arts die voor hetzelfde team werkt.

Deze functie vereist een flexibele houding. Ook voor ZZP’ers is het mogelijk om ingezet te worden. De diensten zijn op werkdagen van 08.00 tot 12.00uur of 08.00 tot 18.00uur (deze tijden kunnen ook afwijken).

Wat krijg jij ervoor terug:
 • een unieke kans om te werken binnen een AZC
 • ervaring opdoen in het werken met mensen van allerlei achtergronden en culturen
 • verbreding en/of verdieping van je algemene vaardigheden als verpleegkundige, denk aan gespreksvoering en samenwerking met tolken
Afdeling

Mevrouw de Boer is 73 jaar en herstellende van een heupoperatie, tot nu toe was ze altijd zelfredzaam maar heeft nu thuishulp nodig zodra ze naar huis kan. In de thuiszorg is het een doel om de cliënt zoveel mogelijk zelf te laten doen, zodat ze regie over hun leven behouden, alleen waar de zorg wel nodig is, springt het zorgteam in! 

Wat ga jij doen:

Als regisserend Wijkverpleegkundige zorg jij dat er goed indicatieplan komt en dat het zorgteam de cliënt de juiste hulp kan bieden. Je stimuleerd de cliënt in de zelfredzaamheid, zodat ze de regie over het eigen leven houden. Alleen daar waar de zorg wel nodig is, springt het zorgteam in. Als regisseerend wijkverpleegkundige heb je een aansturende rol. Jij motiveert het team, regisseert alles romdom het team zodat zij de zorgtaken kan uitvoeren en springt in waar jouw expertise als bekwame verpleegkundige nodig is. Voor de cliënt en het team ben jij degene waarbij ze vragen kunnen stellen en ze terecht kunnen bij eventuele knelpunten of vragen.

Wat krijg jij ervoor terug:
 • Minimaal een jaar werken bij dezelfde opdrachtgever voor 1 team, met uitzicht op een vast contract
 • 28 tot 32 uur op contract
 • We betalen je volgens de VVT-cao, op basis van diploma en je opgedane ervaring
 • Wij bieden opleidingsmogelijkheden op maat aan
Afdeling

Mevrouw Ceder is 93 jaar en woont zelfstandig in een serviceflat in Pijnacker. Zij heeft Parkinson en krijgt daarvoor medicijnen. De Verzorgende komt regelmatig langs om mevrouw te helpen met het aantrekken van haar steunkousen en te helpen met de inname van haar medicatie. Ben jij de Verzorgende die mevrouw Ceder begeleidt met het veilig innemen van haar medicatie, zodat zij zolang als mogelijk in haar eigen huis kan blijven wonen? 

Wat ga jij doen:

Je hoofdtaken bestaan uit de verzorgende taken zoals medicatie delen, ADL en het uitvoeren van verpleegtechnische handelingen. Je stimuleert hierbij de zelfredzaamheid van de cliënt. Je werkt zelfstandig, maar je kan altijd overleggen met je collega’s. Je bent in staat gedragsveranderingen te signaleren en daarop te anticiperen. 

Wat krijg jij ervoor terug:
 • Je wordt betaald volgens cao VVT, FWG 35 Minimaal €1.835,05 en maximaal €2.524,46 per maand op basis van 36 uur per week.
 • Uitgebreide scholing- en opleidingsmogelijkheden.
 • De vrijheid dat je zelf je aantal uren bepaalt. We bieden verschillende mogelijkheden en bespreken deze graag met je in een persoonlijk gesprek. 
Afdeling

Veel verschillende mensen, ziektebeelden en behandelmethoden. Dit kom je tegen als je werkt als Verpleegkundige Psychiatrie in de GGZ. Jij ziet de patiënt en wat hij of zij nodig heeft, de behandelplannen volg jij met gemak en je zorgt voor rust en regelmaat op een afdeling. Handelingen als Veilig Fysiek Ingrijpen, medicatie delen en rapporteren kan jij met gemak. 

Wat ga jij doen:

Ga jij niet bij het minste of geringste onder de stoelen of banken zitten en zie jij het zitten om deze cliënten bij te staan bij een moeilijke periode in hun leven? Sta jij stevig in je schoenen en laat je niet op je kop zitten? 

Wat krijg jij ervoor terug:
 • De mogelijkheid om ervaring op te doen binnen de psychiatrie
 • De vrijheid dat je zelf je aantal uren bepaalt, of juist uren op contract? We bieden verschillende mogelijkheden en bespreken die graag met je
 • We betalen je volgens de GGZ cao en schalen je in op ervaring
Afdeling

Veel verschillende mensen, aandoeningen en behandelmethoden. Dit kom je tegen als je werkt als Algemeen Verpleegkundige in het Ziekenhuis. Jij bewaakt en monitort de patiënten en assisteert de arts waar nodig. Jij bent veelzijdig en helemaal bij met je verpleegtechnische handelingen. Zo weet je waar je op moet letten bij het verzorgen van een tracheastoma, weet je hoe je een afhangende maagsonde moet verzorgen en kan je creatief omgaan met een VAC-pomp op een stuitwond. 

Wat ga jij doen:

Ga jij niet bij het minste of geringste onder stoelen of banken zitten en sta jij te springen om deze patiënten uitstekende zorg te bieden? Dan zal jij het leuk vinden om als algemeen verpleegkundige te werken op verschillende afdelingen. Omdat je communicatief sterk bent, en daardoor o.a. goed kunt overdagen, kan jij goed schakelen en weet jij wat er nodig is. De patiënten een veilig en vertrouwd gevoel geven, dit wil jij doen! 

Wat krijg jij ervoor terug:
 • De mogelijkheid om ervaring op te doen binnen verschillende ziekenhuizen en/of zorginstellingen
 • De vrijheid dat je zelf je aantal uren bepaalt, of juist uren op contract? We bieden verschillende mogelijkheden en bespreken die graag met je
 • We betalen je volgens de NVZ of VVT-cao en schalen je in op ervaring
 • Wij bieden opleidingsmogelijkheden op maat aan
Afdeling

Mevrouw van Dijk wordt binnen gereden op de OK, door een val is er sprake van een interne bloeding, er moet met spoed geopereerd worden. Jij weet meteen welke processen in gang moeten worden gezet en zorgt dat de operatie snel en gestroomlijnd kan verlopen. Ben jij stressbestendig, loop jij voorop en kun je goed in teamverband werken als OK-assistent? Dan zijn wij op zoek naar jou! 

Wat ga jij doen:

Operaties kunnen soms hectisch en risicovol zijn. Hierbij rust een grote verantwoordelijkheid op jouw schouders. Bij complicaties moet je direct kunnen reageren en de conditie van de patiënt nauwgezet in de gaten houden. Operaties kunnen soms ook erg lang duren, bijvoorbeeld 6 uur, hierbij dien je al die tijd geconcentreerd te blijven, dit vereist uithoudingsvermogen. Het is belangrijk dat je goed in een team kunt werken. Ook is het belangrijk dat je goed met je patiënt kunt omgaan, hierbij spelen geduld en respect een belangrijke rol. 

Pages