Care4Care

Afdeling

Anne van Rietkerk is 40 jaar jong. Door toenemende rugklachten heeft zij uiteindelijk de keus gemaakt om haar borsten te laten verkleinen. Ondanks de grote stap voelde zij zich direct op haar gemak bij de kliniek waar de operatie wordt uitgevoerd. Door de heldere uitleg van de verpleegkundige en rondleiding door de kliniek, heeft Anne vertrouwen in wat haar te wachten staat. 

Wij zijn op zoek naar een verpleegkundige die voor vervanging van zwangerschapsverlof de maanden april tot en met augustus 16 tot 24 uur uitstekende zorg kan leveren in deze kliniek. Voel jij je thuis in een klinische en toch persoonlijke setting? Reageer dan op deze vacature! 

Wat ga jij doen:

Binnen deze kleinschalige kliniek heeft de verpleegkundige een breed takenpakket en een grote verantwoordelijkheid. Je bent bij het gehele zorgtraject betrokken en hebt kennis van de diverse ingrepen. Je hebt de regie bij de opname, voorbereiding op de OK, de recovery en nazorg. 

Wat krijg jij ervoor terug:
 • Een passend salaris volgens CAO NVZ, inschaling op basis van ervaring
 • Verschillende contractopties bij de Care4 Group
Afdeling

Marsha is een Helpende zorg en welzijn met een aantal jaar werkervaring. Omdat ze zich graag verder wilde ontwikkelen binnen de zorg, is ze drie jaar geleden begonnen aan de opleiding Verzorgende-IG. Door privé omstandigheden heeft Marsha deze opleiding helaas niet helemaal af kunnen maken. Marsha heeft inmiddels alles weer op orde en zou haar opleiding tot Verzorgende-IG graag af willen maken. Zoek jij net als Marsha een leer/werkplek waarbinnen jij je opleiding tot Verzorgende-IG af kunt maken? Dan zou het zomaar kunnen dat ik iets voor jou kan betekenen! 

Wat ga jij doen:

Je gaat voor 16 uur per week aan het werk binnen de intra- of extramurale zorg. Naast je 16-urige werkweek loop je 8 uur per week stage en ga je naar school. Je krijgt zowel op de werkvloer als via de Care4 Group een werkbegeleider toegewezen en je maakt samen met de opleidingscoördinator een persoonlijk ontwikkelingsplan. Op deze manier stomen we je klaar voor een toekomst als Verzorgende-IG! 

Wat krijg jij ervoor terug:
 • Een afgerond diploma tot Verzorgende-IG.
 • Een passende baan met uitzicht op een vaste aanstelling. 
 • Een passend salaris volgens cao, afhankelijk van je vooropleiding en je werkervaring. 
 • Een werkbegeleider en een persoonlijk ontwikkelingsplan. 
 • Ruime werkervaringsmogelijkheden, zowel betaald als onbetaald. 
Afdeling

Gerdien heeft nu ‘al’ ongeveer 4 maanden haar Verzorgende-IG diploma. Als jong gediplomeerd zorgprofessional heeft zij het erg naar zijn zin op de afdeling Psychogeriatrie waar zij op dit moment werkt. Ze heeft echter wel wat vragen! Hoe is het om te werken in de thuiszorg? Hoe zou ik het vinden om op een afdeling revalidatie te werken, of ligt de psychogeriatrie mij meer? Ben jij net als Gerdien aan het zoeken en heb je nog veel vragen over jouw ideale werkplek? Dan ben ik op zoek naar jou! 

Wat ga jij doen:

Als gedetacheerd Verzorgende-IG word je voor enkele maanden ingezet binnen de revalidatie- , gehandicapten-, ouderen-, of thuiszorg. In veel gevallen ondersteun jij een afdeling of team voor een aantal maanden ter vervanging van een zwangerschapsverlof, word je ingezet bij langdurige ziekte, of draai je mee met een nieuw project waar tijdelijk extra Verzorgenden nodig zijn. 

Wat krijg jij ervoor terug:
 • Een vaste aanstelling met een vast salaris conform cao (1906,92 – 2585,09) 
 • De mogelijkheid om voor een korte of langere periode werkervaring op te doen binnen verschillende zorginstellingen en sectoren.
 • Ruime bijscholing- en opleidingsmogelijkheden. 
 • De mogelijkheid tot het rijden in een leaseauto. 
 • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. 
Afdeling

Joost heeft nu ‘al’ ongeveer 8 maanden zijn Verpleegkunde diploma. Als jong gediplomeerd zorgprofessional heeft hij het erg naar zijn zin op de afdeling NAH waar hij op dit moment werkt. Hij heeft echter wel wat vragen! Hoe is het om te werken in de thuiszorg? Hoe zou ik het vinden om op een afdeling revalidatie te werken, of ligt de psychogeriatrie mij meer? Ben jij net als Joost aan het zoeken en heb je nog veel vragen over jouw ideale werkplek? Dan ben ik op zoek naar jou! 

Wat ga jij doen:

Als gedetacheerd Verpleegkundige word je voor enkele maanden ingezet binnen de revalidatie- , gehandicapten-, ouderen-, ziekenhuis- of thuiszorg. In veel gevallen ondersteun jij een afdeling of team voor een aantal maanden ter vervanging van een zwangerschapsverlof, word je ingezet bij langdurige ziekte, of draai je mee met een nieuw project waar tijdelijk extra Verpleegkundigen nodig zijn. 

Wat krijg jij ervoor terug:
 • Een vaste aanstelling met een vast salaris conform cao (2126,77 – 2809,93) 
 • De mogelijkheid om voor een korte of langere periode werkervaring op te doen binnen verschillende zorginstellingen en sectoren.
 • Ruime bijscholing- en opleidingsmogelijkheden. 
 • De mogelijkheid tot het rijden in een leaseauto. 
 • Opperbeste secundaire arbeidsvoorwaarden. 
Afdeling

Anna is 7 jaar. Op zaterdag avond heeft ze plotseling last van hoge koorts en een stijve nek. Na contact met de huisartsenpost wordt besloten dat ze een nacht ter observatie wordt opgenomen. Met jouw hulp wordt ze warm opgevangen en probeer je haar gerust te stellen en te begeleiden. Als kinderverpleegkundige beschik je over speciale kennis, elke leeftijd heeft namelijk zijn eigen aandachtsgebieden en vraagt om de juiste benadering daarvan. 

Wat ga jij doen:

Een opname in het ziekenhuis is erg spannend voor een kind. Ben jij die kinderverpleegkundige die het kind op dat moment op zijn gemak kan te stellen en de juiste hulp kan bieden, dan zijn wij op zoek naar jou! In deze functie verzorg je specifieke verpleegkundige zorg aan kinderen, begeleid je de ouders, stel je het verpleegplan op en werk je samen binnen een multidisciplinair team. Wil jij je kennis verbreden en ervaring opdoen binnen diverse ziekenhuizen, dan vertellen we je graag meer over de mogelijkheden. Wij komen graag met je in contact! 

Wat krijg jij ervoor terug:
 • De mogelijkheid om bij verschillende ziekenhuizen te werken.
 • De vrijheid om zelf aan te geven op welke dagen je beschikbaar bent.
 • Inschaling volgens Cao NVZ
Afdeling

Je ontvangt een zorgaanvraag vanuit het ziekenhuis. Meneer Prons komt vanmiddag thuis na een amputatie van dig. III en IV van de linkervoet. Voor de behandeling van de operatiewond is een VAC-pomp ingezet. De VAC-wissel staat over 3 dagen gepland, maar je besluit om alvast langs te gaan voor een intakegesprek en het controleren van de benodigde materialen. 

Bij binnenkomst tref je meneer Prons aan in een sterk vervuilde leefomgeving en constateer je dat het appartement niet beschikt over verwarming en warm water. Bij doorvragen kom je er ook achter dat er geen eten aanwezig is en dat meneer Prons niemand heeft die de boodschappen voor hem kan doen! Weet jij wat je in deze situatie moet doen? Dan zijn wij op zoek naar jou! 

 

Wat ga jij doen:

Als Wijkverpleegkundige ga je in een gedeelte van Den Haag aan de slag en draag je samen met je collega’s de zorg voor gemiddeld 80 cliënten die in jouw wijk wonen. Jij bent verantwoordelijk voor de in- en uitstroom van de cliënten en je verzorgt de indicatie onder de zorgverzekeringswet (ZVW). Daarnaast behoud je de helikopterview over het hele verpleegkundige proces, de medewerker- en cliëntenplanning. 

Wat krijg jij ervoor terug:
 • De mogelijkheid om werkervaring op te doen in één van de beroemde wijken van Den Haag
 • Een vergoeding voor kost en inwoning voor de periode dat je in Den Haag verblijft. 
 • Een salaris conform cao in FWG 50 (€ 2479,71 – € 3328,31) 
 • De mogelijkheid om deel te nemen aan de module ‘Indiceren voor Wijkverpleegkundigen’. 
 • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. 
Afdeling

Meneer de Bruin komt net terug uit het ziekenhuis. Hij zou door de Dermatoloog geopereerd worden aan zijn open beenwond, maar is teruggestuurd met een VAC-pomp op de wond, omdat er nog teveel fibrinebeslag in de wond aanwezig is. Meneer de Bruin is erg teleurgesteld. Hij loopt nu al 4 maanden met een open beenwond! Heb jij de kennis in huis om de VAC-wissel in de thuissituatie uit te voeren, maar heb je ook oog voor de teleurstelling die meneer de Bruin moet verwerken? Dan ben ik op zoek naar jou! 

Wat ga jij doen:

Als Verpleegkundige word je ingepland op de zogenoemde ‘MSVT-routes’. Dit houd in dat je alle cliënten in de thuissituatie bezoekt om de afgesproken zorg te verlenen. Het gaat om het verzorgen van drains, VAC-pompen, fistels en andere verpleegtechnische handelingen. De eindverantwoording ligt altijd bij de specialist in het ziekenhuis. In veel gevallen is de wondverpleegkundige van de organisatie en de wondpoli van het ziekenhuis je sparringpartner. 

Wat krijg jij ervoor terug:
 • Een contract van minimaal 7 maanden met een optie voor een vast dienstverband.
 • Een salaris volgens de cao VVT in FWG 45 (€ 2172,33 – € 2930,31)
 • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een fietsplan, een eindejaarsuitkering, collectieve verzekeringen. 
 • Loopbaan-coaching, opleiding en bijscholingsmogelijkheden.
 • Een leaseauto (in combinatie met een vast dienstverband)
Afdeling
Voor een verpleeghuis in Den Haag zijn wij op zoek naar een ervaren Teamleider. Heb jij een warm hart voor de ouderenzorg en wil je jouw leidinggevende talenten hiervoor inzetten? Neem dan contact met ons op voor een eerste kennismaking.
Wat ga jij doen:

Het borgen en faciliteren van het verpleegkundig proces. De randvoorwaarden in stand houden voor  het verlenen van goede zorg. Knelpunten in de zorgverlening waarnemen en herkennen om zo samen met je team (30 FTE)  op zoek te gaan naar de best passende oplossing. 

Wat krijg jij ervoor terug:
Een contract van minimaal 7 maanden direct bij de zorginstelling. Salariëring volgens CAO VVT in FWG 55 ( € 2396,03 - € 3803,52). Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een fietsplan, deelname aan bedrijfsfitness, collectieve verzekeringen, et cetera.
Afdeling
Wat ga jij doen:

Je komt als verpleegkundige werken bij Care4Care. Hier ga je gedurende een aantal maanden op basis van detachering aan de slag bij onze opdrachtgever. Je ondersteunt het team met jouw energie en toewijding met als doel de organisatie een stapje verder te helpen. Na een aantal maanden kan je tevreden terug kijken en ben jij klaar voor de volgende opdracht! Daarnaast volg je de HBO-V in deeltijd met ingang van september 2016. Dit houdt in dat je één vaste dag in de week naar school gaat. De begeleiding bij je schoolopdrachten wordt verzorgd door onze opleidingscoördinator. Opdrachten voor school doe je in overleg binnen je opdracht of bij één van onze andere opdrachtgevers.

Wil jij ervaring opdoen bij verschillende organisaties met diverse vormen van zorg zoals de thuiszorg, intramurale zorg en ziekenhuiszorg?

Wil jij je (nog) niet vastleggen bij één werkgever en eerst de sfeer binnen een organisatie proeven en wil je graag door leren?

Dan is dit je kans!

Wat bieden wij?

•Een marktconform salaris

•Een vooruitstrevende werkgever

•Digitale intervisie via Intranet met collega verpleegkundigen

•Individuele loopbaan coaching

•Opleidingsmogelijkheden op basis van je persoonlijke loopbaanwensen

•Werkervaring in de verschillende zorgbranches

•Optie tot lease auto

•Vaste uren en salarisgarantie

Wij komen graag met je in contact!

Afdeling
Wat ga jij doen:

Wij zijn op zoek naar MBO en HBO Verpleegkundigen die ook in de zomerperiode het hoofd koel weten te houden! Voor een opdrachtgever in de omgeving van Rotterdam, Den Haag, Dordrecht, Amersfoort, Utrecht en Zwolle zijn wij op zoek naar Verpleegkundigen die graag op een algemene ziekenhuisafdeling werken. Zowel een vaste als een tijdelijke aanstelling is bespreekbaar. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging of wil je tijdelijk extra werken? Neem dan contact met ons op. 

Pages